Madspild en guldgrube for fattigrøve

 

 

 

Der er flere og flere forretninger der gerne vil undgå madspild. Vi kan som forbrugere købe disse vare der snart udløber i dato for sidste salgsdag. De fleste madvarer kan sagtens holde sig på frys. Selvom det altid er en god ide at holde styr på madbudgetet ved at lave en madplan, er det altid en god ide at holde øje med disse varer. Ofte bruger dagligvare butikkerne tid på at flytte varer rundt og sætte ned osv. 3 gange dagligt.

Kommer man om morgenen ca 2 timer efter åbningstiden, vil der være flest dato vare, dog er de ikke altid sat meget ned i pris i forhold til den oprindelige pris.

Kommer man om efter middagen før alle andre får fri, altså ved 14-15 tiden, vil der være en betydelig bedre pris på disse varer, og ofte også flere varer at vælge imellem.

Kommer man som kunde ca 1 til 2 timer før lukke tid, er varerne billigst, dog er det ikke sikkert at der er flere varer, da der jo har været kunder igennem hele dagen. og de dermed kan være solgt.

 

 

Tilføj kommentar

Loading